joi, 8 iulie 2010

Looking for a parking lot?

Problema cu maşinile astea e că au nevoie, în diverse momente ale zilei, de câte un loc de parcare. Cine ar fi crezut că locurile de parcare disponibile au ajuns la fel de rare la noi în oraş precum IQ-ul peste `80 la vedetele prefabricate?

Hello, Budapest! Pardon: Hello Bucharest! Watch this:
Ah şi dacă tot vizualizaţi un filmuleţ de pe youtube, nu uitaţi să apăsaţi butonul "Vuvuzelă", e tare la modă şi a apărut ca urmare a numeroaselor declaraţii de la persoane care susţin că nu pot urmări altfel un filmuleţ, decât împreună cu celebrul sunet de vuvuzelă.

8 comentarii:

 1. sa inteleg ca la noi nu e asa?..:)))..nu e mai bine ca eu nu am masina?..:))..doamne..vuvuzela asta e everywhere..e suficient doar sa aud cuvantul..nu mai suport..

  RăspundețiȘtergere
 2. mare zapaceala cu zuzuvela asta =))
  cand o sa fie si in romania asa??? cred ... niciodata

  RăspundețiȘtergere
 3. ALIN,

  Să-ţi povestesc despre Vuvuzel, motanul meu? Mâine-l duc la vaccin...
  Cum să nu-ţi placă Vuvuzel mania? Ruls! :))
  Da` de caracatiţa aia care ghiceşte câştigătorii meciurilor de la CM ce părere ai?!

  RăspundețiȘtergere
 4. Peste 1000 de ani şi în România. :D

  RăspundețiȘtergere
 5. ooo..vaccin..nice..daca ar stii ce.l asteapta..:)))..cum sa.mi placa Vuvuzel mania?..eu am tot sperat ca o sa te razgandesti..si nu o sa se aleaga saracul cu numele de Vuvuzel..:))..dar se pare ca e intr.adevar o manie..eu abia ma descurc cu Vuvuzelmania asta..iar tu acum ma intrebi si de caracatita asta..too much for me..:)))..si..care e programul lui Vuvuzel?..presupun ca e unul f incarcat..:))

  RăspundețiȘtergere
 6. Black Angel,

  Italienii cum parchează?! :P

  RăspundețiȘtergere
 7. Machiaveliq,

  Păi cei de la firma mea de ex abia se descurcă cu picking-ul în depozitul de ţigări sau produse kraft... şi cică suntem ok văzuţi la logistică. Cum ar ajunge românu` să depoziteze într-o mare logică MAŞINI?!?! !?!

  yEAh, yeah....

  RăspundețiȘtergere
 8. asa parcheaza!!!
  http://www.youtube.com/watch?v=710cMf9Nxkc&feature=related

  RăspundețiȘtergere