luni, 30 august 2010

New skin for the old ceremony

Radio... maşină... condus... drumuri lungi şi multe. Melodii obsedante.

Mai nou, de ceva vreme, Eminem nemuritorul şi domnişoara Rihanna ne tot cântă depre cum iubesc unii felul în care sunt răniţi. Aşa-i, scriam şi pe facebook, că Rihanna a deschis de multe ori gura şi nu m-a mişcat niciodată. Poate pentru că n-am organe genitale masculine. Oricum, de data asta, a deschis-o ca s-o zică bine, SUNTEM NIŞTE MASOCHIŞTI.



Bărbaţi, femei, adorăm să suferim, ne adâncim în durere, pentru că ne place, e clar. Ce nu ne dăm toţi seama, e că implicit, rănim. Dar până nici asta nu mai contează. E mai dureros să frângi o inimă decât un picior? Regulile jocului sunt altele acum, din ce în ce mai serioase. Îmi plăcea mai mult când era distractiv şi nu aşa înspăimântător. 


Pentru cine nu cunoaşte melodia care-mi justifică criza de realitate, click here.

13 comentarii:

  1. off-topic and maybe not. cred ca asta e mesajul in general si se aplica, in vremurile actuale, in orice situatie:

    Neam efemer si mizerabil

    suntem ratacitori intre umbre. apucati, descarnati, cu mastile de carne si conveniente cazute, ne-am pierdut sensul.
    daca ne uitam in jur, dispar toate cate au fost, iar noi, nenorocitii, nu mai stim ce sa facem, incotro sa o luam, incotro sa ne intoarcem, pe cine si cum sa mai credem. am cazut in abis. inconstienti, am ajuns in pragul pierzaniei. pumnul prizarit care intelegea ca suntem desertaciune si-a ingrosat randurile. acum, intreaga omenire crede ca suntem desertaciune. o lancezeala a cuprins-o, caci, il citez pe daimonul care se chinuia sa ajunga din urma cortegiul lui dionysos, izbucnit in ras, silen (parinte adoptiv al lui dionysos), spunandu-i unui muritor (cred ca midas):

    neam efemer si mizerabil, copil al ostenelii si intamplarii, de ce ma constrangi sa-ti dezvalui ceea ce ar fi mai bine sa nu cunosti niciodata'? ceea ce trebuie sa preferi oricarui lucru e pentru tine imposibilul: sa nu te fi nascut, sa nu fii, sa fii nimic. dar, dupa asta, ceea ce poti dori mai bun- e sa mori cat mai repede.
    asfintitul omenirii.

    RăspundețiȘtergere
  2. Bine ai revenit!

    "E mai dureros să frângi o inimă" si sa nu iti dai seama. Sa o faci inconstient.

    RăspundețiȘtergere
  3. oh da!! Clar ne place sa suferim..si sa aratam tuturor ca suferim..nu oricum..chiar daca piciorul e mai usor de frant..inima e cel mai des cea "terfelita" in noroi..

    RăspundețiȘtergere
  4. ca tot e cum e...e mai usor sa frangi o inima decat sa rupi un picior! and that's that! restul e can can!:)

    RăspundețiȘtergere
  5. Mariciu: biciu' rimeaza cu Mariciu :)

    RăspundețiȘtergere
  6. "E mai dureros să frângi o inimă decât un picior?". Probabil ca e mai usor (asta daca nu cumva ai de-a face cu o inima de piatra). Atâta doar ca pentru inima frânta nu exista proptele.

    Deci....articolul trecut a fost despre gay. Asta, inteleg eu, e despre masochisti, chiar daca (poate) involuntari. Logic ar fi sa urmeze unul despre sadici. Ceva ma face sa cred ca ai avea material si pentru asa ceva....

    RăspundețiȘtergere
  7. postul nr. 7 ar fi un bun material pentru un articol despre oligofreni :)

    RăspundețiȘtergere
  8. melodia suna bn da e prea de tot cu atat sentiment!
    plus ca mie mi s-a parunt socant eminem cu rihana,ciudata combinatie!in curand o sa apara si eminem cu lady gaga sa vezi atunci distractie! :))

    RăspundețiȘtergere
  9. Ieri am scri un comment si azi nu-i , probabil e pierdut undeva in neant:) Eu sunt de parere ca suntem foarte masochisti si de multe ori stam in situatii care nu ne fac bine doar in speranta ca se va schimab ceva .. De altfel am observat ca oamenii sunt mai reci si nu mai pun atat in seama cand fac pe cineva sa sufere .. By the way ..missed you!

    RăspundețiȘtergere
  10. Well, I guess is good to be back.
    Missed you all! Mi-a fost dor să vă citesc şi eu... :)

    RăspundețiȘtergere
  11. am observat... nu mai e o noutate, si nu vreau sa ma mai gandesc :))

    RăspundețiȘtergere
  12. Ne place să fim victime, să fim compătimiţi, eu asta cred...

    RăspundețiȘtergere