miercuri, 22 decembrie 2010

Cool Britannia ne salvează

Femeile vor înţelege şi aprecia invenţia. Reprezintă sfârşitul tuturor problemelor noastre legate de aşezarea genţii la restaurant, fără să se murdărească, să fie sub ochii tăi şi să fie la îndemână.



Este vorba despre un BAG HOLDER personalizat. Din Londra este acesta pe care l-am pozat mândru în timp ce-mi ţinea geanta azi dimineaţă. Pe site-ul celor de la Cool Britannia se poate găsi sau pe pagina lor de Facebook presupun. Nu am cercetat încă dacă poate fi comandat online, dar e un motiv suficient de bun să faceţi o vizită în Londra pentru acest suvenir. Sau mai puteţi vizualiza pagina celor de la girlsluv2shop despre Bling Series şi Novelty Series.
Mă contrazice vreo femeie? :)

Şi totuşi... pentru genţile fără mâner, ce soluţie găsim? Gen over sized clutches?

7 comentarii:

  1. craciun fericit si multa sanatate tie si alor tai!

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna. Am schimbat adresa blogului, aceasta este acum http://www.summerday.ro. Daca consideri oportun, te rog sa modifici in blogroll. Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  3. se poate gasi si aici: http://www.marturii-de-nunta.ro/product--marturie-nunta-suport-geanta--13.html. O inventie utila pentru femei!

    RăspundețiȘtergere
  4. Frumoase postari ! Blogul tau este minunat !

    Eu sunt o bloggerita incepatoare , si am nevoie de putin ajutor pt a ma integra mai usor in lumea bloggerilor scriitori !

    Ai fi interesata de o promovare reciproca a blogurilor noastre prin bannare publicitare ?

    Astept un mail ( doryanna_324@yahoo.com ) in caz ca iti surade ideea si vorbim mai multe !

    Mult succes pe viitor !

    RăspundețiȘtergere
  5. Buna asta cu motivul pentru a merge la Londra!

    RăspundețiȘtergere
  6. I'll be back , will you ? Te provoc la o revenire:P Te pupices, avem prea multe de povestit ca s ale tinem doar pentru noi :D

    RăspundețiȘtergere