joi, 15 aprilie 2010

Quelqu’un m’a dit

Que je peut...



Tot aşa mă gândesc că le-o fi zis şi mama unor fetiţe care se pozau ieri seară în toaleta mall-ului din Vitan, cu ochelarii 3 D (cu care se fofilaseră din sala de cinema în timpul rulării filmului), cu buze rujate şi pomeţi de-un rozaliu nenatural şi cu umeraşii dezgoliţi. Fără prea multă jenă, ştergând oglinzile de puţinii stropi care categoric nu dădeau bine la cameră, se postau pe masa de toaletă, cu câte un funduleţ de maxim 13 ani şi cu fustiţele ridicate, arătându-şi picioruşele încă nedezvoltate.
Notă: Dacă apar şi eu pe vreun hi5 sau facebook lângă uscător, reflectându-mă în pozele lor, îmi cer scuze pentru faţa de babă uimită.

Revenind, quelqu’une m’a dit să văd filmul Date Night. L-aş fi văzut oricum din două motive: sunt clientă fidelă la Hollywood Multiplex şi îmi place de Tina Fey de când am văzut mult premiatul serial 30 rock. Ah şi mai era un motiv: Mark Wahlberg a apărut fără cămaşă :">
Aşadar,  mi-am luat prietena de braţ (restul găştii era fie la work, fie la sală) şi i-am zis: hei, let`s be friends (a se citi lesbi friends) la un meniu Romance în Mall Vitan.


Frumos filmul, fugiţi şi relaxaţi-vă la o comedie interesantă, cu multă acţiune, o cascadorie cu maşini de tot râsul, cu Tina Fey, Steve Carell, Mark Wahlberg (tare sexy ÎNCĂ) şi de ce nu, cu Will I am and so on!

Enjoy!

15 comentarii:

  1. heeeyy tre' să mai ieşim şi noi ori la o cafea ori la un film ceva !! :D :*
    şi-mi pare rău pt săracele fetele alea:(!

    RăspundețiȘtergere
  2. @izuH: tu ia examenu` ăla cu bine şi apoi sărbătorim cât vrei... :)))
    Nu pe bune, sunt un fel de Vântu`, poţi să faci ca Geoană, să vii la mine înainte de examen să te relaxez... joke!

    So.. see you soon~ Te poop! :*

    RăspundețiȘtergere
  3. Si eu ma minunez tot timpul de cat de mature pot fi fetitele astea de 12-13 ani. Si nu doar din punct de vedere vestimetar sau al machiajului, ci mai ales prin felul cum gandesc, cum privesc viata, se comporta.Sincer, as opta pentru pastrarea inocentei si puritatii cat mai mult timp, dar societatea te obliga sa fii in pas cu ea.

    RăspundețiȘtergere
  4. @Nice: dar totuşi... toate la timpul lor, asta-i frumuseţea vieţii... unde-i graba?

    RăspundețiȘtergere
  5. "fata de baba uimita"?

    sant tentat sa citez unul dintre comentariile pe care le-am gasit pe un alt blog, comentariu referitor la "mosi si babe".....

    oricum, m-am amuzat!

    RăspundețiȘtergere
  6. @Virtualkid: dacă aş fi acum babă şi nu m-aş putea ţine pe picioare câteva staţii cu autobuzul, aş lua taxi-ul. Şi nu mi-aş face buze roşii şi n-aş purta pălării. Şi n-aş judeca tinerii! Tinerii ăia educaţi.

    Dar vom vedea când voi fi babă! :P

    10x for laughs! :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Halal educatie ofera unii parinti...

    RăspundețiȘtergere
  8. @izuH: deci te aştept la relaxare :))

    @copiiiiubirii: Asta e, cum am mai zis pe un blog: Sunt oameni care nu merită niciodată să aibă copii... şi alţii care se chinuie în zadar să-i aibă şi să-i crească aşa cum merită să fie crescuti nişte copii educaţi. Aş vrea să li se dea un examen înainte să devină părinţi!

    RăspundețiȘtergere
  9. :))
    Buna reclama si ...filmul!
    Lasa-mi si mie un mail te rog, cu o explicatie...(nu am gasit nimic referitor la asta): ce e un SAP Consultant? ...pls :D

    RăspundețiȘtergere
  10. @teach3rs: Mulţumesc! :)
    Ah, dacă-mi spui şi pe ce adresă de e-mail să trimit explicaţia... Cu cea mai mare plăcere am să-i dau curs... :)

    RăspundețiȘtergere
  11. Valeleeeu!

    Dar toata lumea a vorbit aici mai mult despre filmul din cadrul mall-ului decât de filmul de la mall....de fapt n-a vorbit nimeni despre Date Night...L-am vazut si eu aseara. Acasa. Eu sunt un impatimit al casei. Am dat drumul la aer conditionat, am inchis ferestrele si as fi putut bea si o bere daca as fi vrut! Foarte, foarte bun! Am râs cu lacrimi la unele scene. Actori simpatici, comedie politista...ce poate fi mai amuzant? Dar, mai presus de toate, m-a impresionat "lectia" acestui film: cum se poate transforma o pereche cenusie si vlaguita intr-o pereche de eroi. Depinde si de conditiile de mediu....hmmmm...cred ca voi reveni la un moment dat asupra acestui subiect (cu mediul adica)

    RăspundețiȘtergere
  12. @Dragos FRD: da, trebuie discutat pe larg....
    Ador să merg a film... sunt super fan, e aer condiţionat şi-n sală, poţi să bei şi alcool dacă vrei... şi da... e vb de mediu... vorbim :P

    RăspundețiȘtergere
  13. @ KirstDay, e vorba de anumite etape....sunt convins ca, la 23 de ani, orice loc comun e o adverata oaza...bine, eu eram introvertit si atunci, dar in sfârsit...Daca poti sa bei si alcool e in regula, asta ma face mai fericit :-)

    Desigur ca vorbim. Sunt fascinat de câte lucruri se pot invata dintr-o arta condamnata pe nedrept, din punctul meu de vedere. Chiar si din acest film, de exemplu, se pot invata destule. Cum ar fi sa nu-ti fie frica de schimbari. Cine stie ce erou zace in propria persoana, molesita de un trai prea confortabil....

    RăspundețiȘtergere