marți, 4 mai 2010

Things that makes me happy

Leapşa... de la super Laddy Bug şi my dear Molie... mulţumesc pentru gând.

Să rezolvăm provocarea şi să menţionez 10 din lucrurile care mă fac fericită:

1. Să învăţ lucruri noi (cel mai interesant e când le fur... de la oamenii inteligenţi cu experienţă de viaţă)
2. Telefoanele mele mobile (ptr că mă ţin aproape de familia şi de prietenii mei chiar şi când nu sunt lângă ei, mă ţin la curent cu noutăţile, ptr că îmi rezolvă rapid problemele, pentru utilitatea lor)
3. My laptop (din aproape toate motivele de mai sus plus alte câteva profesionale)
4. Cinematograful (nu mai are rost să înşirui motivele)
5. Pantofii (mulţi, cât mai mulţi...)
6. Să scriu (de când am învăţat că e mai bine să ascult şi să vorbesc mai puţin, trebuia să-mi consum altfel puterea necontenită de aberaţie )
7. Să conduc noaptea
8. Să cumpăr cadouri pentru familie, prieteni şi colegi
9. Să călătoresc
10. I like that trumpet :))) (adică instrumentele muzicale în general)
 
Asculta mai multe audio Muzica

Ah, cine doreşte, să preia leapşa, vă rog! Nu o să vă stresez numindu-vă, de data asta :P

25 de comentarii:

  1. ;)
    1."Nu este bine sa furi!". In cazul de fata aprob furtul.
    4.3d si IMAX? :)
    6."Aberezi" bine pe blog. ;)
    10.Frumoasa melodie.

    RăspundețiȘtergere
  2. @molie:
    1. eh, cădem cumva la pace
    4. da!!!! deşi am auzit că face rău... cică devenim depresivi ori smth; iar atunci trebuie consumat blogul meu: FOR UNDEPRESSED!
    6. blushing :">
    10. vorba aia: let`s DANCE :)))

    RăspundețiȘtergere
  3. Sunt curios, are vreo importanta ordinea? Si be), prin "pantofi" intelegi numai "pantofi" sau toata gama de incaltaminte: balerini, cizme, târlici etc etc etc?

    RăspundețiȘtergere
  4. @Dragos: Nope... nicio importanţă! Păi, să fim serioşi, de când avantajează balerinii piciorul unei femei? Tocuri nene, cât mai multe şi cât mai incomode! Singurele încălţări joase pe care le achiziţionez ar fi pantofii sport (aka adidaşii pe româneasca noastră de baltă).
    Eh, nu-s o ţoapă în orice moment al zilei, tocurile te avantajează categoric şi îţi dau şi o stare de bine, dar n-ai să mă vezi pe munte sau prin herăstrău cu pantofi cu tocuri de 10 cm, clar! Doar sunt o persoană care are maniere... :)

    RăspundețiȘtergere
  5. o gama foarte diversificata de "fericiri".. :d pacat k in 50% dintre ele nu ma regasesc si eu :D

    RăspundețiȘtergere
  6. @Danny: Aştept, preia te rog leapşa şi spune-ne fericirile tale :))
    Abia aştept să te citesc :)

    RăspundețiȘtergere
  7. @ KirstDay, balerinii nu avantajeaza piciorul (desi ar fi de preferat sa vorbim de picioarele unei femei - dar e numai o parere) unei femei, in schimb avantajeaza sanatatea. Ceva legat de centrul natural de greutate al organismului. Iar eleganta si avantajul stau si in calitatea mersului, nu neaparat in lungimea tocurilor. Ca poti sa ai tocuri, dar....A!, desigur, la o petrecere, la o prezentare de moda,la un bal mascat sau (mai stii?) la o conferinta de presa, ceva de genul asta, probabil ca orice barbat ar dori sa vada o femeie pe tocuri. Dar ar trebui sa fie exceptia, nu regula. Parerea mea total neavizata...

    RăspundețiȘtergere
  8. She's back!! Welcome back!! Missed you :D >:D<

    RăspundețiȘtergere
  9. @Dragos FRD : you know about all?!:D:D:D:D e un compliment :D

    RăspundețiȘtergere
  10. @ Cris-Mary :-) multumesc, dar... nu. Nu stiu nimic, dar ma bag in toate.

    RăspundețiȘtergere
  11. @Cris-Mary: Heheh :))) Mi-a plăcut tare mult autoportretul tău... Să ştii că trec şi eu uneori prin situaţii în timpul zilei, care reuşesc să mă enerveze, ori să-mi strice buna dispoziţie de moment...şi mai RĂU ESTE CĂ NU VĂD NICIUN motiv real ptr care las lucrurile alea să-mi facă rau... So, I feel you... dar mai multe LA TINE PE BLOG ;-)

    RăspundețiȘtergere
  12. @Dragos FRD: Mi-este foarte clar că tocurile ridică femeia, dar nu o înalţă. Şi presupun că ţi-ai dat seama că nu-s superficială. Pricep ceea ce vrei tu să spui, dar vreau să te asigur că, atâta timp cât ţine de mine, nu fac nimic din ceea ce m-ar transpune-n ridicol ori penibil.

    Nicio femeie educată şi cu simţul realităţii nu ar face nimic din ceea ce nu presupune STIL. Şi oricum toate lucrurile din viaţa unei femei se bazează pe interdependenţă. Cum bine zicea Coco Chanel: "Moda nu este ceva care există numai în rochii. Moda este în cer, pe stradă, moda este legată de idei, de viaţă, de tot ceea ce ne înconjoară."

    RăspundețiȘtergere
  13. @KirstDay :multumesc..autoportretul m-a caracterizat pe deplin(cel din south park)..
    @Dragos FRD : shush .. nu ma pacalesti:D

    RăspundețiȘtergere
  14. @Cris-Mary: da da, iar partea din comment cu situaţiile care-mi strică bunădispoziţia era cu referire la postul tau de regăsire - post personal :)

    RăspundețiȘtergere
  15. @Kirst Day : mi-am dat seama:)multumesc de cuvintele frumoase , sunt reciproce .. te invit sa te distrezi putin cu ultimul post ..daca nu-ti apare da un refresh pe pagina mea ;)

    RăspundețiȘtergere
  16. Sa le faci cat mai des. :P

    RăspundețiȘtergere
  17. @copiiiiubirii: SO BE IT! Şi care ar fi acele 10 lucruri care te fac pe tine fericită? :)

    RăspundețiȘtergere
  18. Uneori e atat de obositor sa calatoresti... Eu port numai tocuri(sau platforme), evident ca am ajuns in Spania cu incaltaminte necorespunzatoare, asa ca in prima zi m-am instalat in primul magazinel si mi-am achizitionat o pereche de sandale extrem de comode, joase, usoare, practice si ideale pentru a strabate intreaga Barcelona pe jos. Nu m-am putut acomoda cu ele si mi-au rupt picioarele. :))

    RăspundețiȘtergere
  19. Foarte interesant blogul tau. Dupa ce trimit comentariul ma anunta ca acesta a fost publicat, dar eu nu reusesc sa-l vizualizez. Ma intreb daca e o chestie generala sau se intampla doar la mine.
    Apropos de articol, ce te face pe tine fericita, pe mine ma streseaza cumplit. Am realizat asta abia acum in Spania cand problema cea mai spinoasa a excursiei a constituit-o gasirea caudourilor ideale pentru prieteni si rude.:(

    RăspundețiȘtergere
  20. @Nice: Da, app de vizualizarea commenturilor, nu cred că tot răul şi incomoditatea sau discomforul atrag la tine... cred că este o problemă a setărilor mele, pe care voi încerca s-o rezolv (îmi scot partea tehnică la înaintare).

    Finally, mă bucur să mai găsesc pe cineva ca mine... orice încălţări în afară de pantofii cu toc îmi fac răni.. deci sunt blestemată să port tocuri şi platforme :)))

    Cât despre problema cadourilor, o rezolvăm altfel: mă iei în excursii cu tine de acum încolo! Reuşesc să achiziţionez cadouri potrivite şi ptr oamenii pe care mi-i descrii doar! :)))

    WELCOME BACK! :)

    RăspundețiȘtergere
  21. It's a deal! :P Nu ne mai trebuie decat sa gasim un sponsor generos. :))

    RăspundețiȘtergere
  22. A sa fur si eu leapsa asta, daca nu te superi :"> e chiar placuta...

    RăspundețiȘtergere
  23. @Nice: that shouldn`t be hard :P


    @chocolatfollie: chiar TE ROG! :)

    RăspundețiȘtergere
  24. Ne e frica sa fim altfel? Nu putem fi altfel, decat asa cum stim?
    Nu ne pricepem sau nu credem ca altcineva poate Fi! Avea,Iubi,Reconstrui.
    Ceva in noi sau in Celalalt.
    Solutia e doar amagitoare: Blog, Twitter, Facebook etc?

    RăspundețiȘtergere
  25. @Joker: Why so serious, my friend?! :)

    RăspundețiȘtergere