joi, 17 iunie 2010

That`s it!

Nu mai suport.
În drum spre muncă, azi, aşteptam să-şi săvârşească mersul pe trecerea de pieton o farmacistă aparent cochetă. Cum îşi purta părul?! Prins într-un scrunchie (jur că nu-mi vine acum denumirea în limba română). Chestia aia penibilă dintr-un material catifelat sau mă rog, diverse ţesături, cu care îşi prindeau femeile părul acum 30 DE ANI!

 Femeile par să fie mult mai open-minded, sunt puternice, se îmbracă din ce în ce mai bine, au idei bune şi au învăţat să şi le expună de asemenea. DAR come on, fetelor! Scrunchie?!
Spuneam că azi am cedat nervos, pentru că deja am văzut în ultima vreme mult prea multe femei cu părul prins aşa... Şi nu orice femei, unele pe care, probabil,  dacă nu le-aş fi văzut cu părul prins aşa, le-aş fi admirat.

Dar sincer, cum ai face asta? Tu, mare avocat, sau director de marketing şi femeie elegantă, cum ţi-ai prinde părul cu aşa ceva şi ai ieşi în lume? Nici măcar seara, acasă, când te demachezi...

Girls, that goes for our today`s DON`Ts in hair fashion :))

24 de comentarii:

 1. :))) Credeam ca numai eu remarc detaliile astea. Incep sa le dau dreptate barbatilor, care afirma ca femeile se uita dupa femei mai mult si mai insistent decat o fac ei.

  RăspundețiȘtergere
 2. Cum ti-ai dat seama ca acea trecatoare era farmacista?

  RăspundețiȘtergere
 3. @Nice: e foarte adevărat... suntem critice! dar eu sunt şi cu mine critică. e un lucru bun!

  Purta halat cu însemnele farmaciei de vis-a-vis...

  RăspundețiȘtergere
 4. Muahaha ..ii era doamnei cald cu el pe spate .. eu nu suport in nici un fel chestiile cu sclipi de prins in par ..yakkky ...

  RăspundețiȘtergere
 5. @Cris-Mary: da frate, e cald, îţi prinzi părul, dar NU CU AŞA CEVA! :)))

  RăspundețiȘtergere
 6. Imi prindeam si eu parul asa, acum 10 ani, cand purtam parul lung! :) :) Halat nu am avut, il tineam ascuns pentru vremuri mai bune, deci nu eram farmacistA. Nici macar farmacist :)
  Adevarul ca e o tunsoare destul de uratica :(
  Nu ca m-as pricepe asa cum se pricep femeile... la femei! Tunsoarea asta pare o disensiune :) :) :)

  RăspundețiȘtergere
 7. @Black Angel: nu fi rău... ai şi tu o soră parcă... pune-o pe ea să citească... she`ll get it! :))

  RăspundețiȘtergere
 8. @Crazy Mind: deci ai avut şi tu perioada long hair-ului... of, bărbaţii ăştia...
  Cât despre importanţa tunsorii unei femei... trust me, you`ll never ever date one with bad hair :P

  RăspundețiȘtergere
 9. Pai, daca n-ar fi femei care sa poarte pompoane de genul asta ... cum altfel ai mai face diferenta intre ele si cele care poarta tocuri? (just a joke)

  Incearca sa "treci peste"....daca pâna si eu am reusit sa ma impac cu ideea ca exista barbati admirabili care poarta cercei....tie cât de greu iti poate fi sa te impaci cu scrunchie?

  RăspundețiȘtergere
 10. @Nice: Avem dreptate (din cand in cand). ;)

  Fetele, fetele, fetele ....

  Pana un alta ai o leapsa. :)

  + http://moliedemolie.blogspot.com/2010/06/premii-de-la-sursa-care-iti-da-de.html ;)

  RăspundețiȘtergere
 11. @Dragos FRD: Mi-a mai trecut, de ieri până azi. Asta dacă, desigur, nu văd iar o tipă cu părul prins aşa, căci cedez nervos! :))

  RăspundețiȘtergere
 12. Kirst Day: Eu nu critic alte femei pentru felul cum se prezinta in societate. Am mai spus, nu-mi place sa judec pe nimeni.Ma uit din curiozitate si din dorinta de a descoperi(eventual) lucruri frumoase. Si pentru a compara, evident. Si de multe ori am avut ce admira sau chiar invata. Da, critica sunt cu mine insami, nu cu altii. Nu-mi permit.
  Dragos: Suna mai degraba a compliment decat a gluma. :) :P
  Molie: Nu mereu? Iti apreciez sinceritatea si bunul simt. :) In ciuda aparentelor, barbatii au spiritul de observatie la fel de ascutit ca al femeilor.

  RăspundețiȘtergere
 13. @molie: Săr`na de leapşă...

  Am văzut şi premiul.. am ţinut morţiş să mulţumesc şi să-l dau şi eu mai departe... însă probabil încep să-mi pierd memoria.

  Voi începe să scriu în agendă şi lucrurile de genul ăsta:

  Today: Comentează pe blogul lui Molie şi mulţumeşte-i frumos pentru drăguţul lui gest. De asemenea, FW the prize, please! :))

  RăspundețiȘtergere
 14. Am avut, dar la mine erau laţe, nu scrunchie :)

  RăspundețiȘtergere
 15. @ KirstDay, simt eu cumva un puisor de impunere a propriului punct de vedere? :-) Poate ca sotul / prietenul / anturajul o place asa...de ce ar fi litera de lege doar ce spune un grup de...de....de...nici nu stiu cum sa ma exprim sa nu sune a injurie....care dicteaza din buricul târgului ce e frumos si ce nu? Sau poate ca se pregatea sa participe la un carnaval, la un bal mascat...

  Nu ma pricep la modul in care se strânge parul, dar cu siguranta pot spune ca moda actuala imi convine de minune (ma refer la pantalonii strâmti in primul rând). Am vazut si câte ceva semi-bufant chiar. O sa treaca...

  @ Nice, pai e un compliment. Dar am preferat sa-l maschez sub forma de gluma :-)

  RăspundețiȘtergere
 16. Revin si precizez, ca sa nu existe interpretari: prin "buricul târgului" am numit Parisul, ca de-acolo am inteles eu ca vine moda.

  RăspundețiȘtergere
 17. @Nice: ...APROAPE la fel de ascutit... :)
  Femeile au un atu-instinctul.

  @KirstDay: (Update)Today: Sunt om si uit. ;)

  RăspundețiȘtergere
 18. @KirstDay :nu poate sa faca nimic :D e destul de departe ! ;)

  RăspundețiȘtergere
 19. @Nice: oameni suntem... mai criticăm from time to time. Mie-mi place să-mi spună cineva că nu-mi stă bine-n verde... Maybe I`ll do smth about it.

  RăspundețiȘtergere
 20. @Crazy Mind: e bine că ţi-a trecut... NU?! :p

  RăspundețiȘtergere
 21. @Dragoş: Merge Paris-ul, da. Mai merg şi alte oraşe. Bine domne, le las să fie PENIBILE! :p

  RăspundețiȘtergere
 22. @molie: yeah... such a pacient man! :)

  RăspundețiȘtergere
 23. @Black Angel: yes, but she`ll GET IT :))) :P

  RăspundețiȘtergere