joi, 11 februarie 2010

To the left, to the left...

Am fost, cum spuneam că des o fac, la cinema. Bun, postul ăsta nu e despre a povesti cât de tari au fost filmele pe care le-am văzut lately, să laud analogia legată de interpretarea lui Elias (fiul lui Elam,) despre Vechiul Testament, în filmul The Book of Eli, sau despre cât de interesantă e pusă problema corporatistă în Up in the air, ori cât de funny e să alături 3 mari actori ca Meryl Streep, Alec Baldwin and Steve Martin într-un film care se vrea tare ironic şi amuzant. Ah, sau despre cum în The Wolfman, primii bănuiţi de haos erau ţiganii, dar nu oricare ţigani, ci pe cei care ştiu româna. S-au gândit ăştia de la Hollywood ca e de efect să-i pună să vorbească limba ROMÂNĂ pe pelicula prea vizionatului film...Postul ăsta este despre oamenii care nu pot distinge, oricât de multe ori ar fi puşi în faţa faptului împlinit, între stânga şi dreapta. La Multiplex, deşi există deja INDICATOARE, care cu litere şi săgeţele te ghidează spre una dintre cele două direcţii posibile pentru găsirea locurilor mult dorite în sala de cinema, de fiecare dată, CINEVA reuşeste să se rătăcească.

Cel mai frumos moment de acest gen a fost când, un tip însoţit de prietena lui (întâmplator blondă) şi de cele două bune prietene ale ei, asista neputincios la dezbaterea problemei de frumoasele fete: "Fată, îţi zic io că asta-i dreapta, pe bune acuma! Nu, fată?". Săracul, după câteva minute, a exclamat continuând cu un oftat prelung: "Hai măh, nu din nou discuţia asta..."

10 comentarii:

 1. depinde, acum nu vom generaliza, nu toate blondele sunt aşa, dar clar inspiră neputinţă şi parcă cer să fie protejate, d`aia şi bărbaţii au o slăbiciune pentru blonde, nu? :D

  RăspundețiȘtergere
 2. TARE RĂU POZA! Nota 10 pentru ea! :)))

  RăspundețiȘtergere
 3. La film nu e singurul loc.

  Am observat chestia asta mai des in trenuri.
  Scrie clar la intrare: acces pentru locurile de la x la y.
  Si cand ii vezi ca se urca pe intrarea 50-100 desi au locui la 10 sau 20, si isi taraiesc toate geamantanele pe coridoare, lovind lume, impingand... in cel mai bun caz. Ca in cel mai rau se urca in alt vagon.
  Culoarele sunt si asa destul de stramte... si oricum e mai comod sa te urci pe unde trebuie si sa iti cari bagajele pe peron.

  Graba nene... insa oricat ar fi fost... n-am vazut tren plecand din gara desi nu se urcase toata lumea... asa ca nu vad graba asta de a te duce pe unde apuci. Conductorii stau special si se uita sa vada daca s-a urcat toata lumea si apoi da semnal la mecanici sa porneasca...

  RăspundețiȘtergere
 4. Haha, chiar că la faza cu trenu` e ceva mai complicat.
  Însă n-am mai avea ce povesti dacă toţi ar fi perfect orientaţi :))

  RăspundețiȘtergere
 5. cei care nu prea deosebesc stanga de drepta clar sunt multi, ca motiv principal principal nu as putea sa ghicesc de ce (maybe lipsa de orientare in spatii publice perhaps?!), dar pe mine ma seaca mai ales aia care stau pe scari, sau care deranjeaza pe altii de la a savura un film interesant..

  RăspundețiȘtergere
 6. Ah da, nici asta nu pricep. Cică ei dau bani ca să intre acolo, deşi nu mai sunt bilete şi preferă să stea pe trepte! Mă rog, fiecare cu ce-l doare...

  RăspundețiȘtergere