marți, 2 februarie 2010

I`m in!


Ei bine... m-am hotărât, încep şi eu... bloggereala.
Acum… pentru că e o lună specială. Azi, pentru că... e the Groundhog Day. Da, azi, secularul Punxsutawney Phil, ca de fiecare dată, pe 2 februarie, a prezis cât timp mai este până la primăvară. Si se pare că mai durează ceva timp iarna asta. Cum, nu-l ştiţi pe Phil

Stai, să nu uităm că suntem români, deci prin definiţie, naţionalişti convinşi. Un obicei vechi românesc spune că astăzi ursul iese din barlog, iar dacă îsi zăreşte umbra, se sperie şi se întoarce să-şi continue hibernarea - acesta e semn de iarnă lungă.

Să revin la blog... ar trebui să povestesc scopul, idea, să argumentez de ce umplu spaţiul aiurea. Nici eu nu ştiu exact de ce fac asta. Oricum nu pentru un anume nr de views, nu pentru nu ştiu ce poziţie în zlist and etc. O să-l consider un open jurnal. Open, pentru că aici intervine frumuseţea internetului şi posibilitatea exercitării unei forme de comunicare, uşoară, la îndemână...curajoasă. Vedem ce iese.. poate fac o greşală, eh, o să povestesc şi despre greşeli, dar nu acum, am să-ncep cu dreptul... Sper.

1, 2, 3 - GO!


4 comentarii:

  1. Traim ziua cartitei, ai dreptate. Sunt zile in care ti-ai dori sa iesi de acolo, iar in altele ti-e frica si parca ti-ai dori sa mai privesti cartita inca o data. Si atunci, daca ai fi special, ar trebui sa uiti de ochii cartitei si sa iesi naibii de acolo. Oricum, vremea nu se va schimba.

    RăspundețiȘtergere
  2. Doamna, scrieti bine. Continuati. Daia mam luat eu de ynternet dasta. Stiam ca o sa vad lucruri interesante. Am sa mai citesc pagina dumneavoastra

    RăspundețiȘtergere
  3. Apreciez... ştii doar, că şi eu te urmăresc :-J

    RăspundețiȘtergere