vineri, 5 februarie 2010

Part of a Legend

Eh... când te gândeai că lumea a uitat complet de Kurt Cobain şi de muzica lui... ne mai aminteşte cineva de el. Fiica lui şi a lui Courtney Love, Frances Bean Cobain.

O fi la fel de talentată precum tăticul ei. Să sperăm că nu la fel de disperată, căci unele vicii se pare că le-a moştenit.

De fapt, sărăca.. pe cine să moştenească mai repede?  Lui Courtney Love i-au luat temporar custodia ficei ei, Frances Bean.

Mă rog, să vedem care o fi treaba cu noul proiect, "Evelyn Evely"...

I miss Nirvana...


8 comentarii:

  1. Weird, tocmai zilele astea m-am uitat la un episod din Californication si la un moment dat arata cum se uita Karen ( asta in cazul in care cunosti serialul ) la stirea despre moartea lui Kurt Cobain.. Sunt dubioase coincidentele astea :)).

    RăspundețiȘtergere
  2. mie mi se pare nasol sa porti in carca un talent atat de mare... sa fii copila lui Cobain nu-i chiar usor, mai ales ca vei fi mereu comparata cu tatal...

    RăspundețiȘtergere
  3. Am un sfat pentru cei care ţin la ea: După ce va ajunge vedetă precum al ei tată.. să nu o lăsaţi să se joace cu puşca! (mai ales când e drogată) :))

    RăspundețiȘtergere
  4. @VanGhelie: vezi că are doar 17 ani :P
    @Evergreen: F greu chiar: e un copil despre a cărei mamă se spune că ar fi luat heroină şi când era însărcinatâ cu ea; o copilă care şi-a văzut tatăl ptr ultima oară într-o rehab room din L.A. parcă, care i-a şi cântat.
    @machiaveliq: ştii tu cum e cu genele astea, se moştenesc!

    RăspundețiȘtergere