marți, 2 martie 2010

Cum? Mihaela, dragostea lui?

Haideţi să urmărim, un scurt clip împreună:



Primul lucru care mi-a venit în minte acum, a fost o pildă interesantă din filmul Doubt: o femeie a venit să se spovedească, a spus că ea şi o prietenă au bârfit o persoană şi că se căiesc pentru asta, cer iertare. Preotul le-a spus că NU este suficient.
Înainte să ceară să i se ierte păcatele, să meargă acasă, să ia o pernă şi un cuţit, să urce pe acoperişul casei şi să sfâşie perna complet. Apoi să revină. Ziş şi făcut, revine femeia la preot. I-a povestit că a făcut precum i-a fost cerut. Acum e iertată? Nu, zice preotul din nou. Ce s-a întâmplat pe acoperiş? Femeia i-a spus că a sfâşiat perna şi au ieşit toţi fulgii din ea. Atunci, zise preotul, mai înainte să ceri iertare, adună toţi fulgii care au ieşit din perna respectivă! Femeia, uimită de cerinţa preotului, spune: Mi-e imposibil să fac asta, fulgii au zburat peste tot, pe oriunde i-a dus vântul!

Da, revenind, parcă nu îmi vine să bârfesc despre subiectul posibilei relaţii (de orice gen ar fi ea) între Mihaela Geoană şi Liviu Dragnea. Spun doar, că oarecum, o admiram ca femeie, conducătoare a Fundaţiei Renaşterea, Crucea Roşie şi etc, dimpreună cu toate realizările personale şi profesionale. Mi-a pierut uşor admiraţia, observând cum lasă loc de interpretări prin detalii stupide, cum o doamnă ştim bine că nu ar trebui să facă. Adică, înţeleg că Monica Columbeanu nu va putea cumpăra clasa şi educaţia, că oricâte operaţii şi modificări şi-ar face Bianca Drăguşanu, elegantă în gesturi şi discuţii nu va fi. O parvenită fără minte, nu poate să se depărteze de origini, ba chiar, după cum spune o persoană dragă mie, o maimuţă, cu cât sare mai sus, cu atât i se vede curu` roşu mai mult! Dar Mihaela Geoană, o tipă născută într-o familie bună, educată corespunzător, atentă la imaginea ei şi a familiei ei, nu reuşeşte să acopere mici detalii care strică reputaţia?



Şi apoi, ştiti cum e, nu iese fum fără foc. 
Totuşi, I have doubts. I have such doubts.

14 comentarii:

  1. Frumos post-ul, chiar interesant şi toate cele, ca de obicei evident!:D Despre Mihaela..probabil o avea şi femeia nevoie de o mică evadare să spunem aşa şi o fi incercat să fie pe cât de mult discretă, dar na...o fi uitat cum ie treaba cu bârfele astea fiind prea ocupată cu "schimbatul bileţelelor" cu nea Liviu. La câte se întampla în politică, de ce ne-am ma mira?

    Şi..genială replica din film, o să-l vizionez şi eu. Puuup!

    RăspundețiȘtergere
  2. Da. TREBUIE să vezi filmul! O să-ţi placă!
    Cât despre idila asta din politică, las`, ei să fie sănătoşi! :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Bun bun filmu'! Penală faza cu Mihaela...

    RăspundețiȘtergere
  4. Mai, chestia e ca si romanul le cauta pe toate cu lumanarea. In urma oricarui gest se interpreteaza 1000 de variante si in preponderenta toate au o conotatie negativa. Eu nu cred chestia asta cu clipul. Ca si cuplu, eu cred ca Geoana si Mihaela se potrivesc...tin unul la altul...Deci inclin sa cred ca e o interpretare pripita.

    RăspundețiȘtergere
  5. Da, Monica... şi eu sunt destul de nesigură că ar fi adevărat. oricum, subiecte de bârfă sunt şi vor fi tot timpul :D

    RăspundețiȘtergere
  6. te-ai gândit că poate e şi de reclamă?:D

    RăspundețiȘtergere
  7. da, măcar dacă zicea tot de flacăra violet.. era mai funny! :P

    RăspundețiȘtergere
  8. n-ai cum sa stii din treaba aia daca e pe bune sau nu. eun montaj, lipsesc cadre, pixeli albastri, etc

    RăspundețiȘtergere
  9. da, n-are rost să vb noi, necunoscătorii, să calculeze funeriu viteza mâinii dlui Dragnea, să comenteze Diaconescu aparenţele... ei ştiu mai bine! :)

    RăspundețiȘtergere
  10. Fiecare om isi are greselile, mai mici sau mai mari.

    Pana la urma o aventura face parte din viata personala.

    Noi nu o cunoastem personal, nu ne putem baga.
    Dar ceea ce face cu fundatiile, actiunile de caritate e cu totul altceva... nu are legatura personala.

    Se face acelasi lucru si la artisti. Ce are treaba arta cu viata personala? Un om poate sa fie un artist extraordinar dar un prieten, un sot sau un parinte execrabil. Nu inseamna ca din cauza asta arta lui nu e valoroasa sau el e mai putin artist...

    RăspundețiȘtergere
  11. Foarte ok spus. Dar EU nu pot privi un om, decât ca un întreg. Cu tot ce este, are şi face.
    La mine e totul sau nimic...
    O seara bună! :)

    RăspundețiȘtergere