miercuri, 24 martie 2010

Şi băieţii plâng câteodată?

Ori am cunoscut numai tipi insensibili, ori... dar mă gândeam zilele astea (acum nu mă mai gândesc aşa intes la lucrul acesta, pentru că azi nu-mi mai pasă), dacă bărbaţii suferă cu adevărat. Din iubire, mă refer. Presupun că au probleme serioase şi ei şi suferă că nu pot înainta un nivel din jocul preferat, că nu se mai aprind proiectoarele de la batmobil,  ori că nu pot prinde job-ul ăla mai bun la serviciu, sau că partenera le-a pătat pantalonii preferaţi când i-a spălat. Chiar studiam zilele astea câteva situaţii din cercul prietenilor mei şi am din ce în ce mai împământenită ideea că lor nu le pasă cu adevărat de sentimente, altele decât ale lor.

Şi tot studiind problema în ultima vreme, am observat cum unii îşi caută justificare în lipsa de afecţiune (din partea mamei eventual) ori sunt geloşi pe atenţia pe care o primeşte ea din partea celor care o iubesc, cum alţii sunt băieţi tupeişti şi o iau tare pe parteneră, pe principiu` "ăsta-s eu, draga mea, take me as I am sau te părăsesc şi ştii că nu poţi trăi fără mine". Mai sunt şi alţii, mai docili, nu pentru că iubesc sincer şi necondiţionat ori sunt fanii compromisurilor, dar aceia chiar nu au ORICUM nimic de zis. Never. No opinion-guy.

Recunosc că sunt tentată să tratez cu superficialitate majoritatea bărbaţilor, aşa cum îmi lasă şi ei impresia că ar fi. Am cunoscut bărbaţi inteligenţi (slavă Domnului, nimic nu-i mai frumos pe lumea asta decât un bărbat inteligent), talentaţi, eleganţi şi atenţi. Nu mulţi din păcate! Dar chiar şi aşa, cum se comportă bărbaţii adevăraţi când suferă din iubire?!


Mă rog, am ales un subiect tipic feminin, cum, uimitor, nu-mi stă în fire! DAR, dacă tot mi-a fost invadat weekendul trecut cu astfel de subiecte, I couldn`t help but wonder: dacă asta-i doar un joc pentru ei, atunci care este miza?




29 de comentarii:

  1. Hmm , sincera sa fiu eu stiu baieti care au si plans din iubire ..a fost atat de socant incat am spus ca nu mai ranesc pe nimeni niciodata .. poate cum e o chestie rara asta :)..Cred ca tine mult si de baiatul in sine ..dar sa vezi un ditamai sportivul plangand cu lacrimi de bebelush ..oau ..lucru mare ..eu zic ca si ei sufera dar nu prea o arata ca noi , din mandrie si orgoliu ..

    RăspundețiȘtergere
  2. Uoff ..nu mi-a mers din prima cu comentariul ..mai incerc o data .. eu am cunoscut baieti care au pans din dragoste .. cand i-am vazut am zis ca nu mai ranesc pe nimeni niciodata , poate din cauza ca e ceva ce vezi foarte rar.. Apoi cred ca tine si de baiat.. dar eu am vazut ditamai sportivii , namile de oameni care au plans.. EU cred ca si ei sufera dar nu o arata din cauza mandriei si a orgoliului ..

    RăspundețiȘtergere
  3. @Cris-Mary... da, sunt sigură că se întâmplă!

    dacă stau bine şi mă gândesc, am văzut şi eu odată un tip plângând din cauza mea, dar sunt sigură că era doar un tertip ca să mă impresioneze şi să scape cu basma curată :))

    RăspundețiȘtergere
  4. Cât mai multe tipe care suferă după ei = cât mai multe premii pentru ei :))

    RăspundețiȘtergere
  5. Haha super tare post-ul ce pot sa-ti zic :))
    As avea eu muuulte de zis dar crede-ma ca sunt total de acord cu superficialitatea ta si cu faptul ca mai EXISTA cativa "ici colo" insa am si eu o intrebare ceva mai personala pt tine:))
    UNDE SUNT?:))

    RăspundețiȘtergere
  6. Si daca tot vretis a vedeti barbati lacrimogeni...am solutia perfecta aseara am vazut un super film numit Hachi...Raluca ti-l recomand din suflet :)) Am plans de-am rupt... si cu siguranta ar plange si cel mai imposibil om si cel mai insensibil... Anyway cand ai timp tocmai ti-am dat de lucru filmul se bazeaza pe o intamplare reala se pare ca au aparut documentare si pe Discovery....deci nu uitati uitati-va la HACHI

    RăspundețiȘtergere
  7. Raspunsul l-ai dat singurica. Barbatii in momentul in care sufera nu au comportament anume, nu se exteriorizeaza precum femeile. Pentru ca sunt puternici ascund foarte, foarte bine acele sentimente determinate de seuferinta.
    Si sa stii ca barbatii sufera...

    RăspundețiȘtergere
  8. @Bianca: m-ai făcut curioasă! o să mă uit la el. Promit!



    @mstracna: doar bărbaţii adevăraţi sunt puternici. oricum, ce vreau să spun, nu-s o tipă plângăcioasă AT ALL, cei care mă cunosc ştiu asta. dar faptul că plâng f rar şi din motive cu adevărat serioase, nu mă face insensibilă. nu aş putea rupe inima cuiva. mă rog, am înţeles ceea ce ai vrut să spui.. sper să sufere şi ei, cei care oferă suferinţă în schimbul sentimentelor.

    RăspundețiȘtergere
  9. misto tratat subiectui si in mare parte asa e!
    app.....esti de acord cu un link exchange??

    RăspundețiȘtergere
  10. @KristDay Hm, semana a blestemul femeii asupra barbatului

    RăspundețiȘtergere
  11. @mstracna:: IT IS! :))


    @cris-mary: opa, îmi înnegresc imaginea cu leapşa aia :)))


    @bitzasp: desigur, acum te trec!

    RăspundețiȘtergere
  12. Mai, cred ca e firesc sa sufere si ei din dragoste, ce naiba:))
    Dar banuiesc ca doar aia, care n-au prea multe asemanari cu animalele.

    RăspundețiȘtergere
  13. @Madalina: nu consider că e musai să suferi dacă eşti suficient de deştept în lumea asta ca să ştii cum să te menajezi. Dar mi se pare normal SĂ ÎŢI PESE. :) SO, you`re right too... >:D<

    RăspundețiȘtergere
  14. Fiecare dintre noi are cate o slabiciune. Barbatii si le descopera mai greu, si atunci pun cu adevarat suflet. Cred eu..

    RăspundețiȘtergere
  15. sunt si baietii plangaciosi! Doar ca ei nu stau cu lacrimile la vedere! ;)

    RăspundețiȘtergere
  16. :)..lasa ca si eu mi-am innegrit-o :D .. uite te-am premiat ca sa-ti treaca:D

    RăspundețiȘtergere
  17. Hmmmz .. un articol bun :D Raspunsul la intrebarea ta : Da ! Baietii ~ barbatii plang CATEODATA ! Unii putini sensibili , altii foarte ... :) Am cunoscut fel si fel de baieti.. unii foarte orgoliosi . altii foarte sensibili, care mai de care .. faza e ca ... ei au un orgoliu mai mare si bine stapanit incat isi exprima emotiile doar in fata celui mai bun prieten .. in fata fetelor mai rar, asta pentru a nu strica imaginea de BAD BOY :))..

    RăspundețiȘtergere
  18. tot mai bine sa nu ajungi pana acolo!!!!!nu e deloc cool sa plangi!!!! mai ales cand tai ceapa!!!!:) :) :) :)

    RăspundețiȘtergere
  19. Da.Doar ca asa e construita fiinta umana, e imposibil sa fii indiferent. Din facate.:*

    RăspundețiȘtergere
  20. @Julie: you know something, girl :P

    @orry: da, dar chiar le pasă?

    RăspundețiȘtergere
  21. @Cris-mary: of, o să mă ocup de leapşă a.s.a.p şi... MULŢUMESC pentru premiu` :@


    @cOokie Jar: Bad boys, bad boys whatcha gonna do whatcha gonna do?


    @B.A.: I see your POINT! :P


    @Măda: cunosc oameni indiferenţi...


    @realbadpisy: oh, da, să nu cădem în extreme :))

    RăspundețiȘtergere
  22. Da, barbatii sufera si ei, dar doar atunci cand le-a fost ranit orgoliul. Iubirea e pentru femei, pentru barbati e obisnuita, respectul, admiratia, comoditatea...

    RăspundețiȘtergere
  23. @Nice: cred că-s f de acord cu tine :)

    RăspundețiȘtergere
  24. Am vazut baieti care sa se simta foarte nasol cand trec printr-o despartire, carora sa le fie dor de fosta prietena...dar n-am vazut in viatza mea unul care sa planga dupa o fusta, vorba aia! :lol: ori sunt pe cale de disparitie, ori nu am dat eu de ei. Pentru ca ce-i drept, in ultima vreme am dat doar de genul de baieti de care spuneai tu: "ăsta-s eu, draga mea, take me as I am sau te părăsesc şi ştii că nu poţi trăi fără mine". Doar ca am dovedit ca pot sa fara ei :lol: Si tot ei s-au suparat dupa...

    RăspundețiȘtergere
  25. @chocolatfollie: rău cu rău, dar mai rău e fără rău... vorba unei prietene de-a mea care e la o întălnire cu fostul ei prieten AS WE SPEAK şi plănuieşte o reîmpăcare: MARE GREŞEALĂ zic eu!!!!!! dar vezi tu... aşa-s femeile cu ispita aia, nu le trece până nu-i cedează... :D

    RăspundețiȘtergere