miercuri, 31 martie 2010

Un premiu şi o beţie...

Să-mi plătesc datoriile... Mulţumesc, Cris-Mary, vorbăreţei Gand_licitat şi lui Nice, pentru premiu. Pentru că mă pui să povestesc cea mai cruntă beţie pe care am tras-o, Cris-Mary, NU îţi mulţumesc. Dar cum nu spun nu provocărilor... I shall do it.

Once again, mulţumesc pentru premiu! Deja e peste tot în blogosferă, aşa că n-aş mai sta să link-uiesc şi să admir în mod special un anume număr de blogs. Oricum, de câte ori  intru pe blogurile voastre şi poposesc pentru a scrie şi câte un comentariu, este clar o dovadă a faptului că-mi place ceea ce văd acolo şi că vă consider talentaţi.


Acesta este my SUNshine Award. Şi porneşte către TINE, cititor binevenit! :)
__________________________________________________________________________

Acum... să ne stricăm imaginea de dragu` lepşelor din blogosferă. Că nu obişnuiesc să depăşesc limita când consum alcool, e un lucru adevărat şi firesc pentru o femeie care are o părere bună despre sine şi o mulţime de aşteptări. Şi alt motiv serios e că organismul meu îşi revine tare greu după vreun exces de alcool.

Acum, lăsând declaraţiile coafate, de dragul subiectului, am să admit că m-am ameţit de câteva ori din licorile persuasive. Notabilă însă, este o întâmplare de prin clasa a 11a a liceului, în vacanţa de vară de fapt, pe 15 august. Atunci colega şi prietena mea A., m-a surprins cu o vizită specială de onomastica ce mi se-ntâmpla şi cu două sticle de licoare contrafăcută probabil, ceva exagerat de dulce şi cu gust de caise. AM decis să le bem shoot, ce mama naibii că nu se mai terminau! Well, WRONG!!! Nu vă dau detalii... cert e că nu mai consum NIMIC cu gust de caise de atunci. Eh, măcar eram în casa mea, doar eu şi a mea prietenă and what happened in Colentina stays in Colentina. 

Îmi povestiţi şi voi despre vreo beţie cruntă de-a voastră?

37 de comentarii:

  1. acelasi premiu ti l-am acordat si eu ;)

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc!

    "nu mai consum NIMIC cu gust de caise" =))

    RăspundețiȘtergere
  3. Mulţumesc mult! :*
    My girl, dacă n-ai scris de vreo beţie cruntă de-a ta deja, purcede, te rog, la scris!!

    RăspundețiȘtergere
  4. @molie: oh da, iar te-am făcut să gândeşti pervers! Noroc că mai există şi alte fructe! :P

    RăspundețiȘtergere
  5. @KristDay: Ups ...2 secunde, nu eu gandesc pervers acum. :)
    Doar la bautura m-am gandit si la alimente (suc, compot, fructe).

    RăspundețiȘtergere
  6. multamesc!.. deci ... cea mai crunta??? nu o mai stiu!!! ca nu am baut! stiu doar ca ..acu vreo 15 ani... m-am atasat cam mult de teasca bunicului. am baut asa de mult suc de struguri..... ca pe unde a intrat tot pe acolo a iesit!! acum.... nu mai stiu daca eram beat sau nu! .................... :D :D :D

    RăspundețiȘtergere
  7. @molie: hm, ok fie... s-o lăsăm aşa, uşor interpretabil...


    @B.A.: Hah, da` tu te-ai grăbit, nici n-ai avut timp ca să-ţi dai seama dacă erai beat! :))

    RăspundețiȘtergere
  8. da... ca am stat lipit de ...robinet si am beut ca un alcolist!! cred ca mai mult mi-a facut rau...dulceata din el!! ma ustura gatul!!

    RăspundețiȘtergere
  9. Sunt de acord cu tine cu o mica precizare eu am ce am cu visinata SA N-O VAD! :)) ca dupaia n-o mai vad deloc :P

    RăspundețiȘtergere
  10. @KirstDay : hai ca ai spus-o intr-un mod foarte frumos si nu va dauna imaginii tale :D Ramai aceasi persoana in ochii mei:D.. Tot cu o prietena si tu si tot cu lichior .. dehh ..d'ale fetelor:)

    RăspundețiȘtergere
  11. Ti-as povesti, dar din pacate(sau din fericire) nu prea am ce. Niciodata nu mi-a placut alcoolul, asa ca nu beau deloc, nici macar sampanie. :(
    PS.Ai si de la mine acelasi premiu. :)

    RăspundețiȘtergere
  12. @molie: da, da, da.. fără suc, compot... etc! :P

    @B.A.: Experienţa ne-nvaţă... :))

    @Bianca: eu încă accept cu plăcere invitaţia bunicului meu la o vişinată rece la umbră în curte, de câte ori vizitez satul bunicilor mei.. :) Care a fost experienţa ta cu vişinata?? :)

    RăspundețiȘtergere
  13. @Cris-Mary: da, ce să-i faci, suntem noi femeile, uneori, ca nişte cărţi deschise :)))

    @Nice: Mulţumesc ptr premiu! Şi felicitări ptr un comportament model! :))) hugs!


    @izuH: încă merge, dacă e ceva natural preparat din vişinii din curtea bunicului meu :X !!!

    RăspundețiȘtergere
  14. Ce finuş ai oprit şirul lepşelor!
    Nice one! :)

    RăspundețiȘtergere
  15. ah, iar tricoul ăla e compus pentur mine, oare?:))

    RăspundețiȘtergere
  16. KirstDay
    Si la ce mi-a folosit? :(

    RăspundețiȘtergere
  17. @keltoighost: damn, you got me! iar cu tricoul... hm, ce bei? :P

    RăspundețiȘtergere
  18. @Nice: Then make a change, că singură n-o să apară! :)

    RăspundețiȘtergere
  19. Tocmai am facut-o! Sa vedem acum ce-o iesi. Vezi ca am un prieten care nu poate posta pe blogul tau, vino si lamureste-l ce si cum.

    RăspundețiȘtergere
  20. Acum ceva ani m-am imbatat rau. Era ziua nepotului meu, am trecut pe la fratele meu pe la birou, m-a servit cu o palinca, dupa ce s-a terminat palinca am baut niste bere, si dupa ce s-a terminat berea am trecut pe vin. La un anumit moment mi s-a rupt filmul, dupa care:

    1. Am aranjat o intâlnire de afaceri pentru a doua zi;

    2. I-am spus unuia care voia de vreo doua saptamâni sa-mi prezinte un aspirator ca poate sa vina a doua zi (probabil ca am fost suficient de beat ca sa accept :-) )

    3. I-am dat telefon sefului si i-am zis ca-l iubesc.

    Primele doua convorbiri au avut loc tot la telefon.

    Curios este ca oamenii cu care am vorbit mi-au spus când m-am intâlnit cu ei ca s-au inteles foarte bine cu mine in timpul discutiei (asta pentru ca i-am intrebat daca nu li s-a parut ceva ciudat, pentru ca eu nu mai tineam minte nimic, nici macar ca vorbisem la telefon). Cu exceptia sefului....De cum m-am comportat in timp ce beam mai bine nu pomenesc....

    RăspundețiȘtergere
  21. @Dragos FRD: Firstly, mă bucur că ai reuşit să adaugi un comment pe blogul meu (explicaţia de la Nice a fost mai mult decât suficientă presupun)! So, bine ai venit!

    Cât despre episodul povestit de tine.. :))) genial! Să fii, deci, un om mai bun când consumi alcool? Să ai curajul să fii tu? :)

    RăspundețiȘtergere
  22. KirstDay, Dragos
    Daca tot a venit vorba de betii(aici) si de fericire(pe blogul meu),mi-am adus aminte de spusele lui Voltaire: "Noi cautam cu totii fericirea, insa fara sa stim unde este, ca si acei betivi care isi cauta casa stiind confuz ca au una pe undeva." :)

    RăspundețiȘtergere
  23. Păi, îţi făceam în poftă.
    Eventual îţi dau un link google :))

    RăspundețiȘtergere
  24. @ KirstDay, :-) si eu ma bucur si iti multumesc de gazduire.

    Din lunga mea experienta in ale bautului am constatat ca:

    1. Nu e bine sa beau când sunt meciuri.

    2. Devii un om mai bun daca bei bauturi usoare in compania prietenilor si intr-o atmosfera relaxata. Ma cam gândesc sa renunt la palinca, vine o vreme când simti nevoia unor bauturi mai blânde (dar nici chiar atât de blânde precum sucul de caise :-) ) si, in consecinta, m-am apucat sa fabric bere acasa. Ma rog, "a fabrica" e cam mult spus, intrucât am luat procesul cam de la mijloc. Dar sunt foarte incântat de productie :-) . Mai mult de 3 beri n-ai cum sa bei, ca te ia somnul. Iar dupa aia te trezesti perfect limpede, cu mintea cristal.

    RăspundețiȘtergere
  25. @Nice: Că bine zice nea` Voltaire...

    @keltoighost: da, send file to me! Urât din partea ta, cum stau eu la birou şi văd lumina zilei doar printr-o ferestră deloc generoasă şi-mi imaginez că savurez pe o terasă o tămâioasă promisă... :)))


    @Dragoş: cred că de la tine trebuie să fur câteva secrete antreprenoriale :))

    RăspundețiȘtergere
  26. Nici eu n-am apucat sa trag nici o betzie pana acum, dar timpu' nu-i trecut :lol: am tot zis ca ma imbat cand intru la liceu, ca ma imbat cand iau examenul Cambridge, ca ma imbat daca ma impac cu nu stiu ce fost prieten si nu am facut decat sa ma ametzesc un pic... acum zic din nou ca ma imbat daca intru la una din facultatile la care vreau :)

    RăspundețiȘtergere
  27. @chocolatfollie: da uite că nici eu nu m-am îmbătat (ori ameţit măcar) în funcţie de ocazii, cum ar fi după admiterea la liceu, nici după ce am luat Cambridge-ul, nici după examenul ptr permis auto, admiterea la facultate şi master sau după avansarea la job ori măririle salariului, cum nu m-am îmbătat nici din suferinţă ptr un bărbat sau de fericire pentru vreo împăcare dar nu cred că astea momentele când îţi ies cele mai crunte beţii... Vine, vine şi beţia ta cruntă, dar la facultate, fii, te rog, LUCIDĂ! :))
    La ce facultate vrei să intri? Presupun că vii în Bucureşti...

    Baftă la examene! :)

    RăspundețiȘtergere
  28. @ KirstDay, pai putem face un barter, eu iti spun cum e cu secretele antrepenoriale, iar tu imi spui ce s-a intâmplat in Colentina :-) . Eeventual schimbul de informatii ar putea avea loc tot in Colentina, ca sa ramâna in Colentina. Parerea mea... :-)

    RăspundețiȘtergere
  29. @Dragos FRD: un adevărat om de business, cu propuneri de nerefuzat :))

    RăspundețiȘtergere
  30. Oai! Aici campioana la baute! As povesti experiente daca as sti de unde sa incep si mai ales daca mi-as aminti catusi de putin...Noroc ca m-am "vindecat", ca altfel o luam rau pe coaja...asa am luat-o doar pe sub coaja :))

    RăspundețiȘtergere
  31. detalile ar fi fost baza,dar tinand cont ca esti o femeie care se respecta inteleg omiterea lor!
    :P
    imi plac povestile despre bautura sunt super amuzante! :))

    RăspundețiȘtergere
  32. @Mada11: tare aş vrea să aud câteva păţanii :)))


    @bitzasp: presupun că tu ai astfel câteva de poveşti tare amuzante.. right? :D

    RăspundețiȘtergere
  33. @bitzasp: aştept un post interesant cu un "colaj" de beţii de-ale tale :)))

    RăspundețiȘtergere